Sweden Rock Festival 2022

Information

Sweden Rock information
https://www.swedenrock.com/
Festivalen pågår: Onsdag till Lördag den 8 – 11 juni 2022
Adress: Norjebokevägen 2294 76 Sölvesborg
Google maps länk: https://goo.gl/maps/9d7hcPyKvMy2zyQZ9


Inför Festivalen

Vi, Gustav och Jacob , kommer att förhandla vilka dagar och pass ni skall ha med er individuellt i god tid innan festivalen. Vi har ett preliminärt schema vi skickar ut nu. Återkoppla gärna.
Mer information kommer att skickas ut ifrån Sweden Rock veckorna innan det börjar. Vi kommer att skicka ut kartor med information tex var man skall samlas innan passen också när vi får dom, och lägga till dom på denna informationsida..
Det är mycket viktigt för oss och festivalen att ni ställer upp på dom dagar och pass ni har fått. Har ni anmält er så är det jätteviktigt att ni kommer. Vi har en minimal reserv och det finns en överenskommelse mellan Sweden Rock och Johanniterhjälpen som vi vill hålla. Om det skulle hända något som gör att ni ändå måste lämna återbud så gör det till Jacob eller Gustav så snabbt som möjligt. Vi kommer att samla in personnummer som behövs för ackreditering och biljetter några veckor innan festivalen börjar. I år kommer det göras av Sweden Rock administration.

Inkvartering

Svenstorp och Stensnäs 7 km norr om Norje och Festivalen. Detta är ett privat boende och vi måste vara hänsynsfulla. Inkvartering kommer finnas natten efter era pass och endast då.

Googlemap färdväg ifrån Norje https://goo.gl/maps/msSwY9bunLaWvJvj9