Hjärtstartare

Johanniterhjälpen och Life in Mind verkar för att sprida hjärtstartare och utbildning.

Hjärtstartaren bör vara lika självklar som brandsläckaren!

Ca 10.000 personer drabbas av hjärtstopp utanför sjukhus varje år i Sverige. Endast ca 5 % av dessa överlever i dagsläget. För varje minut som går och ingen gör något sjunker överlevnaden med 10 %. Om man startar HLR tidigt ökar överlevnaden 2-3 gånger. Om det finns en hjärtstartare som kan användas inom 3 minuter är överlevnaden ca 75 %! Då det inte finns någon ambulans i världen som är framme på 3 minuter behöver hjärtstartarna finnas på fler platser- för att vi ska kunna rädda liv. Med vetskap om dessa siffror tycker vi  att hjärtstartaren bör vara lika självklar som brandsläckaren på varje arbetsplats. Vi hjälper er hjärtsäkra er arbetsplats!

Nedanstående erbjudanden är framtagna speciellt för Johanniterhjälpens nätverk. Oavsett om ni väljer att hyra eller köpa en hjärtstartare hjälper Life in Mind till att påminna och beställa nya batterier och elektroder när det är dags. Tillbehörskit samt bärväska ingår. Alla våra utbildningar hålls av certifierade instruktörer (enligt Svenska HLR-rådets såväl som Life in Minds riktlinjer) som samtliga är legitimerade sjuksköterskor verksamma inom den akuta sjukvården/ambulansen.

Life in Mind utbildar inom alla former av hjärt-lungräddning (HLR) och första hjälpen för barn och vuxna, drivs av Camilla Thurell (till vänster).

Se när hon visar hur man gör hjärt-lungräddning på ett barn här.

Hjärtstartare Hyra
Hjärtstartare hyra: 499kr/månad i 30 månader
1 utbildningstillfälle D-HLR grund (6 deltagare): 7200kr
Inga övriga avgifter tillkommer vid uppläggning av hyresavtal.

Hjärtstartare Köp
Hjärtstartare köp: 13 600kr
1 utbildningstillfälle D-HLR grund (6 deltagare): 7400kr

Väggfäste och skylt tillkommer om så önskas – 995kr (inkl frakt).

Enbart utbildning

Om er arbetsplats eller verksamhet redan har hjärtstartare erbjuder vi självklart även enbart utbildning i HLR och Första hjälpen såväl som D-HLR (HLR med hjärtstartaren). Grund- eller repetitions-utbildning: 7.900kr

Alla priser är angivna exklusive moms.


Kontakta oss på kansli@johanniterhjalpen.se för mer information.